Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θετικοί στον κορονοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι! Η ενημέρωση της Μίλαν

Θετικοί στον κορονοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι! Η ενημέρωση της Μίλαν
ΑΠΕ

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι και ο παίκτης της ομάδας και γιος του, Ντάνιελ, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Δύο νέα κρούσματα του κορονοϊού αποκαλύφθηκαν στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μίλαν, θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι και ο παίκτης των «ροσονέρι» και γιος του, Ντάνιελ.

Θετικός στον κορονοϊό ο Πάολο Ντιμπάλα της Γιουβέντους!

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Μίλαν, πατέρας και γιος έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες καραντίνας, διάστημα το οποίο θα παραταθεί μέχρι να ιαθούν πλήρως από τον ιό.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις