Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το… καλαμπούρι του Σόλσκιερ στον Σίρερ! Του θύμισε τον τελικό του ’99 – video

Το… καλαμπούρι του Σόλσκιερ στον Σίρερ! Του θύμισε τον τελικό του ’99 – video

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας την Τσέλσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης (θα αντιμετωπίσει την Γουλβς). Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε… κέφια μετά το τέλος του αγώνα του “Στάμφορντ Μπριτζ” και έβαλε στο στόχαστρο του τον Άλαν Σίρερ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε στον Γκάρι Λίνεκερ -σε εκπομπή του BBC– αμέσως μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων, στο πάνελ του παλαίμαχου επιθετικού βρισκόταν ο Άλαν Σίρερ.

Ο Πογκμπά «χόρεψε» την Τσέλσι! Η Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Κυπέλλου – video

Ο Σόλσκιερ ρωτήθηκε από τον Λίνεκερ για τις φιλοδοξίες που έχει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στη σεζόν, με τον Νορβηγό τεχνικό να θέτει σαν στόχο την κατάκτηση του FA Cup.

Το πρωτάθλημα είναι φυσικά σημαντικό για εμάς, αλλά θα είναι φανταστικό να καταλήξουμε με έναν τίτλο. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά τρόπαια που μπορούμε να κατακτήσουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχοντας κέφια μετά το “διπλό” στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ο Σόλσκιερ θέλησε να… πειράξει τον Άλαν Σίρερ και να του θυμίσει τον τελικό του 1999 (οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν νικήσει με 2-0 τη Νιούκαστλ).

“Παίξαμε το 1999 κόντρα στον Άλαν! Άλαν, νομίζω πως είχες παίξει” δήλωσε ο Σόλσκιερ, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Φυσικά, ο Σίρερ έδειξε πως διαθέτει χιούμορ και απάντησε: “Σε ευχαριστώ Όλι! Είχα μια καλή βραδιά μέχρι αυτή τη στιγμή.

https://twitter.com/alex_rowell/status/1097613764344639491

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις