Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Υπέρβαρος Μπαλοτέλι! Δεν… υπάρχουν τα κιλά που πήρε το καλοκαίρι

Υπέρβαρος Μπαλοτέλι! Δεν… υπάρχουν τα κιλά που πήρε το καλοκαίρι
ΦΩΤΟ Reuters

Μία απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι έβγαλε έγκυρη γαλλική εφημερίδα, αφού ο Ιταλός επιθετικός της Νις φέρεται να επέστρεψε στην ομάδα του από τις καλοκαιρινές διακοπές, κατά 20 με 25 κιλά βαρύτερος.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γνωστός για δύο πράγματα στην επαγγελματική του καριέρα. Το ταλέντο του και την… τρέλα του, την οποία και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, το καλοκαίρι του 2018.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη L’Equipe, ο Ιταλός επιθετικός γύρισε υπέρβαρος από τις διακοπές του στις προπονήσεις της Νις, με τη ζυγαριά να τον δείχνει κατά τουλάχιστον 20 κιλά βαρύτερο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, ο 28χρονος στράικερ ζυγίστηκε κοντά στα 100 κιλά, στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, κινούνταν μεταξύ 75-80 κιλά.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται το γεγονός, είναι πολύ πιο αληθοφανές ότι αναφέρεται το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ίντερ, Μίλαν και Λίβερπουλ, έχει δημιουργήσει πλήθος τέτοιων περιστατικών στην καριέρα του, γεγονός που τον έχει φέρει πια στη Ligue 1 και τη μικρομεσαία Νις.

https://twitter.com/diarioas/status/1039502644123983872

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις