Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Υπέταξε” τη Σίτι η Τσέλσι! “Φωτιά” στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λίβερπουλ στην κορυφή – video

“Υπέταξε” τη Σίτι η Τσέλσι! “Φωτιά” στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λίβερπουλ στην κορυφή – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ήττα της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και έκανε “δώρο” την κορυφή της βαθμολογίας στη Λίβερπουλ, η οποία νωρίτερα “σάρωσε” τη Μπόρνμουθ με 0-4.

“Ζωντανή” στη “μάχη” του πρωταθλήματος έμεινε η Τσέλσι, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι στο Στάμφορντ Μπιτζ, αποτέλεσμα που έβαλε “φωτιά” στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

“Κόκκινη” κορυφή με… τριπλό Σαλάχ! “Σάρωσε” τη Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ – video

Οι “μπλε” του Λονδίνου οδήγησαν την ομάδα του Γκουαρντιόλα στην πρώτη της φετινή ήττα, χάρη σε γκολ των Καντέ και Νταβίντ Λουίζ, μειώνοντας τη διαφορά τους από την κορυφή, όπου πλέον βρίσκεται η Λίβερπουλ, με 42 βαθμούς, έναν παραπάνω από τη Σίτι και 8 από την Τσέλσι.

Η ομάδα του Σάρι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιοπ “απειλητικοί” στην αρχή, όμως στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε ένα τρομερό πλασέ του Ενγκολό Καντέ, μετά από ασίστ του Αζάρ. Το 2-0 που “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα του, πέτυχε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, με κεφαλιά μετά από κόρνερ, στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβατσιτς (65′ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (75′ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο, Αζάρ (90′ Ζιρού).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα (68′ Νταβίδ Σίλβα), Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ (84′ Φόντεν), Σανέ (53′ Γκαμπριέλ Ζεσούς), Στέρλινγκ.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4
(25′ 48′ 77′ Σαλάχ, 68′ αυτ. Κουκ)
Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ 1-0
(83′ Τορέιρα)
Μπέρνλι – Μπράιτον 1-0
(40′ Ταρκόφσκι)
Κάρντιφ – Σαουθάμπτον 1-0
(74′ Πάτερσον)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 4-1
(13′ Γιανγκ, 28′ Μάτα, 42′ Λουκακού, 82′ Ράσφορντ / 67′ πεν. Καμαρά)
Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 3-2
(48′ Σνόντγκρας, 62′ Τσιτσαρίτο, 65′ Φελίπε Άντερσον / 6′ ΜακΆρθουρ, 76′ Σλουπ)
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 2-0
(45′ Καντέ, 78′ Λουίζ)
Λέστερ – Τότεναμ (21:30)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις