Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πορτογαλία – Γαλλία: Οι συμβουλές των Ελλήνων θριαμβευτών του 2004 στους Πορτογάλους!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η πορτογαλική “O Jogo” ζήτησε τη συμβουλή τεσσάρων εκ των Ελλήνων θριαμβευτών του 2004 εν όψει του αποψινού τελικού του Euro 2016 ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κώστας Κατσουράνης συμβούλεψαν τους Πορτογάλους τι πρέπει να κάνουν για να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης.

“Η πίεση είναι όλη στην πλευρά της Γαλλίας. Η Πορτογαλία θα πρέπει να παίξει σαν να μην έχει να χάσει τίποτα”,  δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης σημείωσε: “Το να φτάσει στον τελικό είναι ήδη μεγάλη επιτυχία για την Πορτογαλία. Αν ο αντίπαλος ήταν πιο βατός, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τώρα πρέπει να σκεφτούν πως ό,τι παραπάνω καταφέρουν θα είναι έξτρα κέρδος”.

Ο Κώστας Κατσουράνης από τη δική του πλευρά είπε: “Είναι διαφορετικά να έχεις όλο το γήπεδο με το μέρος σου, αλλά όσο περνά η ώρα το αγνοείς. Η Πορτογαλία έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Ρονάλντο, ο Πέπε και ο Μουτίνιο, που δεν θα επηρεαστούν από το περιβάλλον. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, όπως είδαμε και στο Γαλλία-Γερμανία, θα νικήσει”.

Τέλος, ο Βασίλης Τσιάρτας υπογράμμισε: “Αφού νικήσαμε εμείς το 2004, μπορεί και η Πορτογαλία τώρα να τα καταφέρει. Τα κλειδιά είναι η συγκέντρωση και η αξιοποίηση των ευκαιριών. Μπορεί να μην υπάρξουν πολλές, γιατί η Γαλλία θα έχει λογικά περισσότερη κατοχή μπάλας, αλλά ίσως να είναι αρκετές για τη νίκη. Αν η Γαλλία προηγηθεί, μπορεί να είναι πρόβλημα για την Πορτογαλία γιατί θα χρειαστεί να αντιδράσει και να πάρει ρίσκα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε