Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρίφτης για το Εφές – Παναθηναϊκός: «Πήρα τεχνική ποινή επειδή η μύτη του παπουτσιού μου ακουμπούσε την γραμμή»

Πρίφτης για το Εφές – Παναθηναϊκός: «Πήρα τεχνική ποινή επειδή η μύτη του παπουτσιού μου ακουμπούσε την γραμμή»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με δραματικό τρόπο στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρίποντο του Μοερμάν στη λήξη της αναμέτρησης.

Νωρίτερα πάντως, η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε ισοφαρίσει με βολή από τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον ίδιο να εξηγεί στις δηλώσεις μετά το ματς, τι συνέβη.

«Δεν είπα κάτι στον διαιτητή και να σημειωθεί πως απάντησα μετά από ερώτηση. Μιλούσα προς τους παίκτες μου και απλά η μύτη του παπουτσιού μου ακουμπούσε την γραμμή. Για να είμαστε δίκαιοι με είχαν προειδοποιήσει, αλλά αυτό έγινε», ανέφερε ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Για το ματς δε, τόνισε ότι «ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μία σκληρή ήττα έτσι όπως ήρθε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στην Εφές για τη νίκη», ενώ για την τελευταία φάση προσέθεσε: «Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις