Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προπονητής της χρονιάς ο Κλοπ! Η φοβερή ανακοίνωση του Φέργκιουσον – video

Προπονητής της χρονιάς ο Κλοπ! Η φοβερή ανακοίνωση του Φέργκιουσον – video

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το βραβείο “Sir Alex Ferguson” ως προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία, παίρνοντας τη θέση του Κρις Γουάιλντερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είχε κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο πέρυσι.

Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ νίκησε τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος ανέβασε τη Λιντς στην Premier League, αλλά και τους Γκάρεθ Έινσγουορθ των Γουίκομ Γουόντερερς και Κρις Γουάιλντερ της Σέφιλντ Γουνάιτεντ.

Ο Κλοπ παρέλαβε το Sir Alex Ferguson Trophy, με τον εμβληματικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στέλνει ένα φοβερό μήνυμα στον τεχνικό της Λίβερπουλ.

“Γιούργκεν είσαι φανταστικός προπονητής και η ομάδα σου δικαιούταν 100% αυτόν τον τίτλο. Οι εμφανίσεις της ομάδας σου ήταν εξαιρετικές. Σε συγχωρώ που με ξύπνησες στις 3:30 το πρωί για να μου πεις ότι πήρες το πρωτάθλημα. Το άξιζες πλήρως, συγχαρητήρια”, τόνισε ο Φέργκιουσον, με τον Κλοπ να προσθέτει:

“Έριξα μια ματιά στους νικητές του παρελθόντος, όπου έχει πολύ μεγάλα ονόματα της Λίβερπουλ. Τον Σάνκλι, τον Πέισλι, τον Φάγκαν, τον Νταλγκλίς και τον Ρότζερς. Αλλά το βραβείο έχει το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και ξέρω ότι δεν είναι 100% κατάλληλο για μένα ως προπονητή της Λίβερπουλ, αλλά τον θαυμάζω, για να μην πω ότι τον αγαπώ. Ήταν ο πρώτος Βρετανός προπονητής που γνώρισα, φάγαμε πρωινό μαζί.

Δεν είμαι σίγουρος ότι το θυμάται, αλλά εγώ θα το θυμάμαι για πάντα, γιατί για μένα ήταν σαν να γνώριζα τον Πάπα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει η στιγμή που θα κρατάω αυτό το βραβείο, που έχει το όνομά του.

Και βρίσκομαι εδώ εκ μέρους των συνεργατών μου. Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ΟΚ ως προπονητής, αλλά εκείνοι είναι που μας κάνουν όλους μαζί ένα ξεχωριστό γκρουπ ποδοσφαιρικών μυαλών”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις