ΠΣΑΠ προς Κουτσούμπα: «Ίδιες υποχρεώσεις, διαφορετική αντιμετώπιση από την πολιτεία»

Intime.gr

Τηλεδιάσκεψη με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ κύριο Δημήτρη Κουτσούμπα είχε την Τρίτη (02.02.2021) ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής, που δίνει το δικό του… αγώνα, για την εκκίνηση της δράσης στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου..

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ενημέρωση του ΠΣΑΠ, ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών μετέφερε στον κ. Κουτσούμπα τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγοριών και κυρίως της Football League, που σε αντίθεση με τη Super League 1 & Super League 2 παραμένουν ανενεργές.

Μήνυμα αγανάκτησης από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ: «Να κάνουμε προπονήσεις στα αστικά λεωφορεία» (pic)

«Δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την πλευρά της πολιτείας, παρότι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Η διάκριση είναι έντονη και χωρίς καμιά τεκμηρίωση.

Τα όσα λένε πως ο αθλητισμός είναι από τις μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αλήθεια, καθώς τα τεστ που έχουν γίνει από τον Μάιο μέχρι σήμερα δείχνουν πως δείκτης θετικότητας στα αθλήματα που λειτουργούν είναι 0,04%», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπόλονι – Συλαϊδόπουλος τώρα και στο «βάθος» ξένος κόουτς

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπόλονι – Συλαϊδόπουλος τώρα και στο «βάθος» ξένος κόουτς

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλος να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα