Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΠΣΑΠΠ: «Ποδόσφαιρο σε βουβά γήπεδα δεν γίνεται»

ΠΣΑΠΠ: «Ποδόσφαιρο σε βουβά γήπεδα δεν γίνεται»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) σχολίασε την πρώτη αγωνιστική της Super League 1 σε γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Ο ΠΣΑΠΠ εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή του στο μέτρο των κλειστών κερκίδων, σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο τιμωρούνται εκείνοι που δεν ευθύνονται, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Η ανάρτηση του ΠΣΑΠΠ

“Άδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας. Ποτέ δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται.

Και τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στον μικρό Γιαννάκη, τον Εύθυμη, τον Αντώνη και χιλιάδες ακόμη παιδιά που το ποδόσφαιρο προσφέρει νόημα στη ζωή τους; Τι να απαντήσουμε στους εκατομμύρια υγιείς φιλάθλους του βασιλιά των σπορ που “ζούνε” για την Κυριακή; Ότι μας κέρδισαν οι κακοί;”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις