Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρέγιες: Σοκάρει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από το μοιραίο τροχαίο! “Αρχίσαμε να πετάμε”

Ρέγιες: Σοκάρει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από το μοιραίο τροχαίο! “Αρχίσαμε να πετάμε”

Ο μοναδικός επιζώντας από το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.
Σοκάρει η κατάθεση του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν στις αρχές.
Το αυτοκίνητο έτρεχε πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα και διέσχισε μία τρελή πορεία.
“Δεν ξέρω τι έκανε, αρχίσαμε να πετάμε”.

Ο μοναδικός επιζώντας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες μίλησε στις αρχές και περιέγραψε την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Η περιγραφή του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν για τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γνωστού ποδοσφαιριστή και του ξαδέρφου του Τζόναθαν σοκάρει.

“Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε”, ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo.

Όπως έγινε γίνει γνωστό εδώ κι αρκετές μέρες, η υπερβολική ταχύτητα ήταν η βασική αιτία του μοιραίου δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο του Ρέγιες έτρεχε με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, με τον εκλιπόντα να χάνει τον έλεγχο του.

Ποιος ήταν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

Μία απίστευτη καριέρα έφθασε στο τέλος της με τον πλέον τραγικό τρόπο, αφού ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση, χάνοντας τη ζωή του σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο Ισπανός αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους εξτρέμ της τελευταίας 20ετίας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας γράψει ιστορία με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, την Άρσεναλ, τη Σεβίλη, την Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρέγιες: Θρήνος σε όλη την Ευρώπη για τον Ισπανό! [pics]

Ξεκινώντας από τους Σεβιγιάνους, ο Ρέγιες αποτέλεσε τη μεγάλη μετεγγραφή της Άρσεναλ στην κορυφαία σεζόν της στην Αγγλία, όταν το Δεκέμβριο του 2004 ενίσχυσε την ομάδα που έγινε… μύθος, τους invincibles που κατέκτησαν ως αήττητοι την Πρέμιερ Λιγκ για τελευταία φορά μέχρι σήμερα.

Ακολούθησε ένας δανεισμός του στη Ρεάλ τη σεζόν 2006-07, για να πανηγυρίσει και εκεί τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο “χρυσά” γκολ τίτλου σε ματς κόντρα στη Μαγιόρκα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα οποία οι “μερένγκες” πήραν το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία με τη Μπαρτσελόνα.

Η εξέλιξη της καριέρας του μπορεί να μην ήταν ανάλογη σε ατομικό επίπεδο, αλλά σε ομαδικό παρέμεινε συλλέκτης τίτλων, αφού μετά από δύο Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έγραψε ιστορία και με την ομάδα της καρδιάς του. Στην επιστροφή του στη Σεβίλη αποτέλεσε μέλος της ομάδας-ρεκόρ του Ουνάι Εμερί, η οποία και κατέκτησε τρεις συνεχόμενες φορές το Europa League από το 2015 έως και το 2017.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις