Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Σε διαπραγματεύσεις με ομάδα ο Μολό”

“Σε διαπραγματεύσεις με ομάδα ο Μολό”

Ανακοίνωση της Νανσί αναφέρει πως ο Γιοάν Μολό, μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, απουσιάζει από τις προπονήσεις των Γάλλων. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από Πρέμιερ Λιγκ

Όπως επισημαίνει η Νανσί, με επίσημη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας της, ο Μολό δεν προπονήθηκε την Δευτέρα με την ομάδα, γιατί συζητά με σύλλογο για την μετεγγραφή του, κατόπιν σχετικής άδειας που του έχει δώσει η διοίκηση.

“Ο Μολό ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με μια ομάδα ήταν απών από την προπόνηση της Δευτέρας. Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν κάπου τότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και θα πάρει μέρος στο στάδιο προετοιμασίας”.

Το όνομα του Ολυμπιακού δεν αναφέρεται πουθενά στην ανακοίνωση, ωστόσο το ενδιαφέρος των “ερυθρόλευκων” είναι υπαρκτό. Την ίδια στιγμή, το France Football με σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μολό και από τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για την απόκτησή του.

Πρόκειται για τις Φούλαμ, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας οι οποίες θέλουν τον Γάλλο ακραίο μεσοεπιθετικό. Στο δημοσίευμα επισημαίνεται και το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων”.

Διαβάστε ακόμα…

Ολυμπιακός: Αποσύραμε την πρόταση για Βερδού

Μάνατζερ Βερδού: Δεν είπαμε “όχι” στον Ολυμπιακό!

“Υπογράφει με Ολυμπιακό ο Μαλουντά”

Μετεγγραφική σύσκεψη στον Ολυμπιακό

“Πιο κοντά σε Μολό ο Ολυμπιακός”

Ολυμπιακός: Τέλος ο Βερδού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε