Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σλούκας: Ο Ολυμπιακός βρήκε… ανταγωνισμό! Η Ρεάλ μπαίνει “σφήνα”

Σλούκας: Ο Ολυμπιακός βρήκε… ανταγωνισμό! Η Ρεάλ μπαίνει “σφήνα”
Intime.gr

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα και εμφανίζεται κοντά στην… έξοδο, αλλά και στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την Ισπανική “Marca” οι “ερυθρόλευκοι” δεν “παίζουν” μόνοι, αφού και η Ρεάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην αναμονή για το… τελικό ραντεβού με τη Φενέρμπαχτσε, με τα δημοσιεύματα της τελευταίας περιόδου να αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η “Marca” όμως βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα διεθνή γκαρντ και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ ήρθε σε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, αφού είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο για το… ΝΒΑ (ο Αργεντινός έχει στο συμβόλαιο του nba-out έναντι 6 εκατ. δολαρίων.), την ώρα που ο Νικολάς Λαπροβίτολα έχει πει “αντίο”.

Η Marca σημειώνει πως ο Σλούκας έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, αλλά επισημαίνει ότι «… το μεγάλο ενδιαφέρον της Ρεάλ, για το οποίο τον ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του, έχει κάνει το Έλληνα γκαρντ να το ξανασκεφτεί και δεν έχει υπογράψει».

Όπως τονίζεται, η “βασίλισσα” μπορεί να αποκτήσει τον Σλούκα ακόμη κι αν δεν αποχωρήσει ο Καμπάτσο. «Η Ρεάλ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει πραγματικά το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε μετεγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ο Σλούκας δεν θα περιμένει την ισπανική ομάδα για πάντα» αναφέρεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις