Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σοκαριστικό video από άγρια οπαδική επίθεση μεταξύ ανηλίκων στο Νέο Κόσμο: «Λέγε τι ομάδα είσαι»

Σοκαριστικό video από άγρια οπαδική επίθεση μεταξύ ανηλίκων στο Νέο Κόσμο: «Λέγε τι ομάδα είσαι»

Δεν έχουν τέλος τα οπαδικά επεισόδια σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και μεταξύ ανηλίκων, με δύο νέα περιστατικά να έχουν λάβει χώρα μόνο τις τελευταίες ώρες στην Αττική.

Σε video ντοκουμέντο που παρουσίασε το OPEN, μάλιστα, καταγράφεται το ένα από αυτά, στο Νέο Κόσμο, όπου μία ομάδα ανηλίκων φαίνονται να επιτίθενται σε δύο άλλα παιδιά και να τα χτυπούνε άγρια. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δε, οι δράστες φώναζαν στον έναν ανήλικο «λέγε τι ομάδα είσαι», θυμίζοντας το τραγικό περιστατικό, με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά πάντως, η κατάληξη δεν ήταν η ίδια, αφού τα δύο θύματα κατάφεραν να αποδράσουν, παρότι πρώτα τους χτύπησαν και τους έκλεψαν το κινητό κι ένα τσαντάκι με 10 ευρώ. Το Τμήμα Ασφαλείας του Κολωνού ταυτοποίησε όμως τους δράστες και τους συνέλαβε λίγο αργότερα, για να γίνει αντιληπτό ότι επρόκειτο για εφτά 16χρονους, οι οποίοι και επιτέθηκαν στον 17χρονο και τον φίλο του.

 

Αντίστοιχη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων υπήρξε όμως και στο Κεφαλάρι, όπου δύο ομάδες νεαρών φέρονται να είχαν δώσει… ραντεβού για να συγκρουστούν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 22χρονος και ένας 17χρονος, στους οποίους και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία επενέβη και σε αυτή την περίπτωση και προχώρησε σε 17 συλλήψεις, αλλά κανείς δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του άλλου, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις