Site icon NewsIT
10:38 Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σπουδαία μετεγγραφή για την Καλλονή – Απέκτησε τον Ανρί Καμαρά

Η ΑΕΛ Καλλονής προχώρησε στην πρώτη της μετεγγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ανρί Καμαρά που αγωνίστηκε για 3 χρόνια στον Παναιτωλικό ανήκει πλέον στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δείχνει από νωρίς ότι σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανρί Καμαρά από τον Παναιτωλικό ενώ κράτησε για ακόμη μία χρονιά τον Λεοζίνιο.

Η ΑΕΛ θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Γιάννη Ματζουράκη ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στην Ιταλία.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη για όσα πολύτιμα πρόσφερε τη δύσκολη φετινή χρονιά στην ομάδα μας και να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version