Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: 15η ήττα σε τελικό για τον Έλληνα πρωταθλητή

Στέφανος Τσιτσιπάς: 15η ήττα σε τελικό για τον Έλληνα πρωταθλητή
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε κακή ημέρα, ο Χόλγκερ Ρουν έδειξε πως στο μέλλον θα… λάμψει και νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 σετ στον τελικό του Open της Στοκχόλμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κερδίσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του στον 24ο τελικό που έλαβε μέρος. Αυτή, μάλιστα, είναι και η δεύτερη ήττα του από τον Δανό, ύστερα από αυτήν στο Roland Garros τον περασμένο Μάιο με 3-1 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την 15η ήττα καριέρας του σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης και 5η μέσα στο 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά από αυτή που γνώρισε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο Astana Open (ATP 500).

Σε indoors τουρνουά ήταν ο 7ος τελικός του, έχοντας πλέον ρεκόρ 4-3. Επτά είναι και οι φετινοί τελικοί που αγωνίστηκε. Εκτός του αγώνα με τον Ρουν στην Στοκχόλμη, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στον… τελευταίο αγώνα στο 500άρι του Ρότερνταμ (έχασε από τον Αλιασίμ), στο Masters του Monte-Carlo (κέρδισε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα), στο Masters της Ρώμης (έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς), στο 250άρι της Μαγιόρκας (κέρδισε τον Μπαουτίστα Αγούτ), στο Masters του Σινσινάτι (έχασε από τον Τσόριτς) και στο 500άρι της Αστάνα (έχασε από τον Τζόκοβιτς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις