Site icon NewsIT

«Συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα με κρούσμα κορονοϊού

23.04.2021 | 14:01
«Συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα με κρούσμα κορονοϊού

Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα να κάνει σε λίγες ώρες επαναληπτικά τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά, λίγες ημέρες πριν η ομάδα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Mέλος του προσωπικού του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε θετικό στον κορoνοϊό. Η ομάδα των Ιωαννίνων ενημέρωσε πως το μέλος της ομάδας ήταν ασυμπτωματικό και πως η ΠΑΕ έθεσε άμεσα σε εφαρμογή το προβλεπόμενο υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνουν σε λίγες ώρες επαναληπτικά τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά. Θυμίζουμε ότι η ομάδα έχει μπροστά της εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24.04.2021) για τα play off της Superleague αλλά η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τη Μεγάλη Τετάρτη (28.04.2021 – 19:00).

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα μεταξύ του προσωπικού, ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.

Τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα μας.

Ο επόμενος έλεγχος έχει προγραμματιστεί για σήμερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version