Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάιγκερ Γουντς: Δεν θα διωχθεί ποινικά για το τροχαίο ατύχημά – Συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τάιγκερ Γουντς: Δεν θα διωχθεί ποινικά για το τροχαίο ατύχημά – Συνεχίζει να νοσηλεύεται

Καμία κατηγορία δεν θα αποδοθεί στον Τάιγκερ Γουντς από τις Αρχές, καθώς η εμπλοκή του στο σοκαριστικό τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή την Τρίτη (23/2) κρίθηκε ως ατύχημα.

Οι Αρχές του Λος Άντζελες έκαναν γνωστό πως ο διάσημος γκολφέρ, Τάιγκερ Γουντς, δεν θα διωχθεί ποινικά για το σοβαρό τροχαίο στο οποίος ενεπλάκη και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία εις βάρος του.

Click4More: Tiger Woods: Διαλύθηκε το όχημα του – «Είναι τυχερός που ζει» (video)

«Διαπιστώσαμε πως επρόκειτο για ατύχημα, χωρίς να υπάρχει κάποια ευθύνη. Ένα ατύχημα δεν είναι έγκλημα», τόνισε ο σερίφης της επικράτειας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα.

Θυμίζουμε πως κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο πιο διάσημος παίκτης στην ιστορία του γκολφ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ντελαπάρισε και προσέκρουσε σε δέντρα. Διακομίσθηκε στο «Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA» της Καλιφόρνια με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να υποβληθεί σε πολύ λεπτή επέμβαση, ενώ η νοσηλεία του συνεχίζεται με τον ίδιο να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις