Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης έκλεψαν την παράσταση στις δηλώσεις για τον τίτλο της Τράμπζονσπορ

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης έκλεψαν την παράσταση στις δηλώσεις για τον τίτλο της Τράμπζονσπορ

Η Τράμπζονσπορ «σήκωσε» το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από 38 χρόνια. Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης είχαν.. πρωταγωνιστικό ρόλο, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των θριαμβευτών, για τον 7ο τίτλο στην ιστορία της ομάδας.

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης έδωσαν το δικό τους… σόου, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκαναν οι νέοι πρωταθλητές Τουρκίας, μετά τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Αλάνιασπορ 2-2.

Αφού είδε τον Σιώπη να του κρατά τα μικρόφωνα, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις, ο Μπακασέτας τόνισε πως είναι περήφανος που έδωσε ευτυχία στους φίλους της ομάδας του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον μεταφραστή που βρισκόταν δίπλα του, αναφέροντας πως του εξήγησε πολλά πράγματα γύρω από την ομάδα και την ιστορία της.

 «Οφείλω αυτό το πρωτάθλημα στην Τραμπζονσπόρ. Όλοι μαζί το καταφέραμε. Όλοι μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ που είμαστε και είμαι πολύ περήφανος για όλους μας. Αυτή η πόλη αξίζει αυτή την ευτυχία, γιατί πέρασαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που τους δώσαμε τέτοια χαρά. Θα το απολαύσουμε, αλλά έχουμε έναν ακόμη στόχο για να τελειώσουμε ιδανικά τη σεζόν», τόνισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Στη συνέχεια στάθηκε πίσω από τον Σιώπη παριστάνοντας τον… σωματοφύλακά του, με τον βραχύσωμο μέσο να «κολλάει» λίγο στα αγγλικά και να ζητά βοήθεια από τον Έλληνα συμπαίκτη του. «Είναι μια μεγάλη χρονιά. Το αξίζαμε γιατί προσπαθήσαμε πολύ, όλοι όσοι δουλεύουμε για την ομάδα. Ο κόσμος ήθελε πολύ αυτό το πρωτάθλημα και είδατε πώς το πανηγύρισαν. Για μένα ήταν το πρώτο μου πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή δεν νιώθω τίποτα. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα», είπε ο Μανώλης Σιώπης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις