Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενο “ραντεβού” οπαδών και για τους… πανηγυρισμούς

Τελικός Κυπέλλου: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενο “ραντεβού” οπαδών και για τους… πανηγυρισμούς
ΦΩΤΟ intime

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία ενόψει του αυριανού (30/8) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, καθώς υπάρχει ανησυχία για “ραντεβού” μεταξύ οπαδών, αλλά και για τυχόν συγκεντρώσεις για πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα, που θα αποτελέσουν υγειονομικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Πλάνο δρακόντειων μέτρων ασφαλείας έχει εκπονήσει η Ελληνική Αστυνομία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αύριο (30/8) το βράδυ στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί φυσικά χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες -λόγω του κορονοϊού- ενώ η πρόσβαση στο ΟΑΚΑ θα είναι αδύνατη, πλην των ελάχιστων δημοσιογράφων και παραγόντων που θα έχουν δικαίωμα εισόδου. 

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ όμως αφορούν το χώρο εκτός γηπέδου, καθώς υπάρχει φόβος για ενδεχόμενο “ραντεβού” οπαδών των δύο ομάδων, με σκοπό να… λύσουν τις διαφορές τους, οπότε η αστυνομική παρουσία θα είναι έντονη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας που θεωρούνται “υψηλού κινδύνου” για τέτοια περιστατικά. 

Ο δεύτερος “πονοκέφαλος” της Αστυνομίας, αφορά τυχόν συγκέντρωση οπαδών της νικήτρια ομάδας, μετά τη ήδη του ματς, σε κεντρικά σημεία, ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό αφενός θα παραβίαζε τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και θα αποτελούσε κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία, οπότε στόχος των Αρχών είναι να βρεθούν από πριν στα εν λόγω σημεία προσπαθώντας να… προλάβουν τους οπαδούς και να διατηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας σε όσους τυχόν αποφασίσουν να βγουν να πανηγυρίσουν. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις