Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τέλος από τη Νιουκάστλ ο Στιβ Μπρους: «Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά»

Τέλος από τη Νιουκάστλ ο Στιβ Μπρους: «Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά»
Reuters

Επισημοποιήθηκε το αναμενόμενο “διαζύγιο” της Νιουκάστλ με τον Στιβ Μπρους. Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν με το… ένα πόδι εκτός ομάδας, μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της και την “είσοδο” σαουδαραβικής επενδυτικής ομάδας και την Τετάρτη (20.10.2021) είχαμε τις ανακοινώσεις.

Τη θέση του Στιβ Μπρους στη Νιουκάστλ θα αναλάβει προσωρινά ο Γκρέιαμ Τζόουνς, με τη διοίκηση του κλαμπ να μην κάνει άλλα σχόλια. Ο 60χρονος προπονητής έφυγε αφήνοντας την ομάδα στην 19η θέση και χωρίς νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια.

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά. Δεν είναι μόνο για μένα. Έχει βαρύνει την οικογένειά μου και δεν μπορώ να το αγνοήσω», δήλωσε ο Μπρους στην «The Telegraph».

«Είμαι 60 ετών και δεν ξέρω αν θέλω να τα ξαναπεράσω. Έχουμε μια καλή ζωή, οπότε μάλλον θα σταματήσω να είμαι προπονητής, μέχρι να δεχθώ τηλεφώνημα από έναν πρόεδρο, που θα με ρωτάει αν μπορώ να τον βοηθήσω. Ποτέ μην πεις ποτέ, το έμαθα αυτό.

Ο Μπρους είπε ακόμα ότι οι… επιθέσεις που του έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσει. «Για να μην είμαι ποτέ πραγματικά επιθυμητός, να νιώθω ότι οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω, να διαβάζω ανθρώπους που λένε συνεχώς ότι θα αποτύχω, ότι είμαι άχρηστος, ένας ηλίθιος. Και αυτό γινόταν από την πρώτη μέρα», πρόσθεσε.

«Το καλύτερο που ειπώθηκε, ήταν ότι ήμασταν ομάδα υποβιβασμού σε όλα εκτός από βαθμούς στην πρώτη σεζόν. Τερματίσαμε 13οι. Η κριτική έγινε ακόμη χειρότερη τη δεύτερη χρονιά. Τερματίσαμε 12οι , 17 βαθμούς μακριά από τους τρεις τελευταίους. Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα. Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, προσπαθώντας να αποδείξω ότι έκαναν λάθος. Ένας αγώνας, μια μάχη. Όμως ακόμη και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις οπαδούς» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις