Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Τέλος ο Στέφανο Πιόλι από τον πάγκο της Μίλαν

Τέλος ο Στέφανο Πιόλι από τον πάγκο της Μίλαν
reuters

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, ο Ιταλός προπονητής, Στέφανο Πιόλι αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Είναι πλέον επίσημο. Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον Στέφανο Πιόλι.

Με ανάρτησή τους στα social media, οι “ροσονέρι” αποχαιρέτησαν τον 58χρονο Ιταλό τεχνικό, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Πιόλι θα… κουνήσει μαντίλι στο τέλος της σεζόν.

Η αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση της Μίλαν με την Σαλερνιτάνα (25.05, 21:45) στην αυλαία της φετινής Serie A, θα… γράψει τον επίλογο στην πορεία του Στέφανο Πιόλι στην Μίλαν.

“Η Μίλαν και ο Στέφανο Πιόλι ανακοινώνουν ότι ο Μίστερ θα αποχωρήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφού ήταν επικεφαλής της πρώτης ομάδας από τον Οκτώβριο του 2019.

Η Μίλαν εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στον Στέφανο Πιόλι και όλο το επιτελείο του για την ηγεσία της πρώτης ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια, εξασφαλίζοντας ένα σκουντέτο που θα μείνει αξέχαστο και αποκαθιστώντας τη σταθερή παρουσία της Μίλαν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη επαφή του Στέφανο συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη της ομάδας, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες του συλλόγου από την πρώτη μέρα. Ο Στέφανο Πιόλι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στη Μίλαν για την ευκαιρία να είναι μέρος της ιστορίας αυτού του ένδοξου συλλόγου.

Είναι βαθιά ευγνώμων στην ιδιοκτησία, τη διοίκηση, την ομάδα, το προσωπικό και όλους στο Μιλανέλο και στο Casa Milan για την υποστήριξη και την εξαιρετική τους δέσμευση. Εκφράζει επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους οπαδούς που έχουν υποστηρίξει με πάθος τη Μίλαν όλα αυτά τα χρόνια, επιδεικνύοντας ακλόνητη αφοσίωση”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μίλαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις