Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τεράστια τρύπα στον αγωνιστικό χώρο του «Ερνστ Χάπελ» κατά τη διάρκεια του Αυστρία – Δανία

Τεράστια τρύπα στον αγωνιστικό χώρο του «Ερνστ Χάπελ» κατά τη διάρκεια του Αυστρία – Δανία
Reuters

Απίστευτη εικόνα σε αγώνα του Nations League. Τρύπα βάθους… περίπου μισού μέτρου, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ερνστ Χάπελ», κατά τη διάρκεια του ΑυστρίαΔανία.

Ένα κομμάτι του χλοοτάπητα του “Ερνστ Χάπελ” υποχώρησε εντελώς κατά τη διάρκεια του Αυστρία – Δανία (1-2), αφήνοντας να φανεί μια μεγάλη τρύπα.

Για καλή τύχη των ποδοσφαιριστών της Αυστρίας και της Δανίας, κανένας τους δεν έτυχε να πατήσει μέσα σε αυτή την τρύπα, αποφεύγοντας έτσι κάποιον πιθανό τραυματισμό.

«Θα μπορούσε να σπάσει κανένας το πόδι του και να καταστρέψει καμιά καριέρα. Ευτυχώς δεν συνέβη, αλλά τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν», δήλωσε ο παίκτης της Δανίας, Αντρέας Σκοβ Όλσεν.

Από τη μεριά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κάσπερ Χιούλμαντ, ανέφερε: «Το γήπεδο ήταν άθλιο. Ήταν βαρύ, το χόρτο δεν ήταν καλά κουρεμένο και ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος τρύπες. Αυτή η τεράστια τρύπα στο κέντρο μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό».

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση άργησε πολύ να κάνει “σέντρα”, αφού υπήρξε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

https://www.youtube.com/watch?v=-KpyYxZ5D94&feature=emb_title

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις