Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Europa League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Europa League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Intime.gr

Η προσφορά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάκ

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και σήμερα είναι η σειρά των άλλων δύο Κυπέλλων Ευρώπης για να αναλάβουν δράση.

Στο Europa League ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 στο Καραϊσκάκη την Καραμπάκ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Με νίκη ο Ολυμπιακός θα φτάσει στη βαθμολογία την Καραμπάκ, ίσως και τη Ναντ, αν η γαλλική ομάδα ηττηθεί στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ. Σε αυτή την περίπτωση οι τρεις τους θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον αγώνα Ολυμπιακός-Καραμπάκ την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μάχες για την πρόκριση στον 1ο όμιλο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 1ος όμιλος του Europa League, στον οποίο παίρνουν μέρος η Άρσεναλ, η Αϊντχόφεν, η Μπόντο Γκλιμτ και η Ζυρίχη. Στη βαθμολογία προηγείται η Μπόντο Γκλιμτ με 4 βαθμούς και ακολουθούν η Άρσεναλ με 3, η Αϊντχόφεν με 1 και η Ζυρίχη με 0. Η Άρσεναλ και η Αϊντχόφεν έχουν 1 ματς λιγότερο.

Το σημερινό πρόγραμμα του ομίλου περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ζυρίχη-Αϊντχόφεν και Άρσεναλ-Μπόντο Γκλιμτ.

Το Europa League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δυνατές αναμετρήσεις γίνονται απόψε και στο Conference League με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

Πρώτο τζάμπολ απόψε στη Euroleague

Σήμερα ξεκινάει και η Euroleague. Στις 21:00, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αύριο, στις 21:30, στη Βαρκελώνη, παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρεται πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην 1η αγωνιστική της Euroleague.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, είναι και αυτά για τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις