Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το αυτογκόλ… έστειλε την Ουαλία στους “8”! Καλύτερη η Β. Ιρλανδία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ομάδα που ακολούθησε την Πολωνία στα προημιτελικά του Euro 2016 ήταν η Ουαλία, η οποία νίκησε 1-0 τη Β. Ιρλανδία με αυτογκολ του ΜακΌλεϊ.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ευκαιρίες για τους Ουαλούς, για τους οποίους αυτή τη φορά δεν σκόραρε ο Μπέιλ. Λίγο καλύτεροί τους ήταν Βορειοϊρλανδοί.

Δυο φάσεις είχε όλες κι όλες το πρώτο ημίχρονο. Στο 9′ ο Γουέιν Χένεσεϊ, σταμάτησε την πορεία της μπάλας στο σουτ του Ντάλας και στο 22′ του Γουόρντ…

Οι Ουαλοί έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 53′ με την κεφαλιά του Σάμουελ Βόουκς, ενώ στο 58′ ο Γκάρεθ Μπέιλ εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ από τα 27 μέτρα, αλλά ο ΜακΓκόβερν απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η Ουαλία που άρχισε να φαίνεται στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της σταδιακά… Στο 75′ ο Ράμσεϊ έδωσε στον Μπέιλ, αυτές έκανε την σέντρα κι ο Γκάρεθ ΜακΌλεϊ, με προβολή στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας αυτογκολ.

Οι Βορειοϊρλανδοί προσπάθησαν ως το τέλος να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (63′ Τζόναθαν Γουίλιαμς), Τζο Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς (55′ Ρόμπσον-Κάνου).
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, Χιουζ, ΜακΌλεϊ (84′ Μαγκένις), Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, Νόργουντ (79′ ΜακΓκιν), Στίβεν Ντέιβις, Κόρι Έβανς, Γουόρντ (69′ Ουάσινγκτον), Ντάλας, Λάφερτι. 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε