Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το οργισμένο tweet της μαμάς του Ρονάλντο

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά στη φωτογραφία) στο Stade de France - Φωτογραφία Reuters
Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά στη φωτογραφία) στο Stade de France - Φωτογραφία Reuters

Ήταν το 25ο λεπτό του τελικού του Euro 2016 ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία όταν ο Ντμίτρι Παγιέτ έκανε ένα (ομολογουμένως ύπουλο) μαρκάρισμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει τραυματίας το γήπεδο. Η μητέρα του Πορτογάλου σταρ «ξέσπασε» μέσω twitter κατά του Παγιέτ!

Χωρίς να τον κατονομάσει, η Ντολόρες Αβέιρο, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό πως «δεν μπορώ να βλέπω έτσι τον γιο μου. Το παιχνίδι είναι να κλωτσάς τη μπάλα και όχι να βλάπτεις τον αντίπαλο». Το tweet της συνοδεύονταν από μια φωτογραφία του Ρονάλντο να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, καθώς είχε συνειδητοποιήσει πως ο μεγάλος τελικός είχε για εκείνον τελειώσει.

Ακολούθησε ακόμη ένα μήνυμα: «Ο γιος μου άφησε το γήπεδο αλλά η εθνική μπορεί να κερδίσει. Είμαι βέβαιη πως θα πάρουμε το Κύπελλο», ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο (την πρώτη φορά) και έγραψε: «Αυτή η εικόνα με πονάει. Από καιρό ήθελε να παίξει μέχρι το τέλος του τελικού. Δύναμη».

«Υπερηφάνεια» έγραψε επίσης ανεβάζοντας φωτογραφία του Ρονάλντο να εμψυχώνει τον Κουαρέσμα, ο οποίος τον αντικατέστησε, λίγο πριν ξεκινήσει η παράταση.

Και όταν ο κανακάρης της σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο, ως αρχηγός της Πορτογαλίας, η μαμά του έγραψε: «Η μεγαλύτερη χαρά μετά την τρομάρα. Η ευτυχία σου είναι ευτυχία μου. Το όνειρο εκπληρώθηκε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε