Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι είναι φίδι, δεν ήταν πάντα μεγάλες ομάδες η Γιουβέντους και η Γιουνάιτεντ»

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι είναι φίδι, δεν ήταν πάντα μεγάλες ομάδες η Γιουβέντους και η Γιουνάιτεντ»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είναι εξοργισμένος μετά την απόφαση των 12 μεγάλων ομάδων να δημιουργήσουν την European Super League.

Ο διοικητικός ηγέτης της ευρωπαϊκής συνοποσπονδίας, μετά τις απειλές για αποκλεισμό των παικτών από Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο, εξαπέλυσε βαριές ατάκες κατά του ισχυρού άνδρα της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά έναν άνθρωπο που να λέει τόσα πολλά ψέματα. Μίλησα μαζί του το Σάββατο και μου είπε πως όλα ήταν ψέματα. Η απληστία εξατμίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες. Δε γνωρίζαμε πως είχαμε φίδια τόσο κοντά μας, τώρα όμως το ξέρουμε».

Ο Τσέφεριν, συνεχίζοντας τις σκληρές δηλώσεις του, επιτέθηκε στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Αυτές είναι λεγόμενες μεγάλες ομάδες; Είναι σαφές ότι οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες της σημερινής εποχής δεν ήταν πάντα τόσο μεγάλες. Η Γιουβέντους ήταν στην Serie B… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ξέρω καν που ήταν… Θα επιβάλουμε τις κυρώσεις που μπορούμε σύμφωνα πάντα με τους νόμους φυσικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις