Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Είναι επίσημο! Η καλύτερη θέση της καριέρας του

Τσιτσιπάς: Είναι επίσημο! Η καλύτερη θέση της καριέρας του
ΦΩΤΟ Reuters

Την υψηλότερη του θέση στην παγκόσμια κατάταξη κατέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του Open της Μαδρίτης.

Η εντυπωσιακή πορεία που κατέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Μαδρίτης τον ανέβασε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του τένις και τον έφερε σε μια.. πρωτόγνωρη θέση.

Τσιτσιπάς: Έφυγε με γεμάτες τσέπες από τη Μαδρίτη! Το χρηματικό έπαθλο που πήρε

Ο 20χρονος Ελληνας σταρ με 3.790 βαθμούς βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και κατέχει την καλύτερη, έως τώρα βέβαια, κατάταξη της καριέρας του στην ATP. Μάλιστα, αν είχε κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον χθεσινό (12.05.2019) τελικό, ο Τσιτσιπάς θα είχε πάρει την έκτη θέση της λίστας από τον Ιάπωνα. Κέι Νισικόρι

Στην κορυφή της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, διατηρώντας μεγάλη διαφορά από τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ που ακολουθούν.

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 39

Η διεθνής ομοσπονδία τένις γυναικών (WTA) ανακοίνωσε την εβδομαδιαία παγκόσμια κατάταξη και η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 39 του κόσμου με 1.367 βαθμούς.

Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε δύο σκαλοπάτια και βρίσκεται στο Νο 196 με 297 βαθμούς. Στην πρώτη θέση παραμένει η Ναόμι Οσάκα, ενώ δεύτερη ανέβηκε η Σιμόνα Χάλεπ, αφήνοντας τρίτη την Αντζελίκ Κέρμπερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις