Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Η απίθανη μάχη και το ευχαριστώ

Τσιτσιπάς: Η απίθανη μάχη και το ευχαριστώ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα με 2-0 σετ του Κάμερον Νόρι στον τελικό του τουρνουά της Λιόν και κατέκτησε την έβδομη κούπα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του κι ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που τον πιστεύουν.

«Ήταν μια απίθανη μάχη. O Νόρι έπαιξε πολύ καλό τένις, κέρδισε πολύ καλούς παίκτες όπως ο Τιμ. Μένει ταπεινός και συνεχίζει να δουλεύει, συγχαρητήρια.

Ερχόμενος δω δεν ήξερα τι να περιμένω. Ξέρω ήταν δύσκολο να έρθει ο κόσμος να μας δει το προηγούμενο διάστημα, έχουμε χάσει αυτή την ατμόσφαιρα και είναι καλό που υπήρχε σήμερα. Είμαι ευγνώμων που έπαιξα κοντά σε κόσμο, το γαλλικό κοινό με υποστηρίζει.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους χορηγούς, είναι πολύ ωραίο μέρος εδώ, για να ανταγωνιστούμε. Είναι μέσα στο δάσος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα μου που πιστεύουν στην εξέλιξη και τον γυμναστή μου. Έχω εδώ και καιρό τη βάση μου εδώ στη Γαλλία και ευχαριστώ την ακαδημία Μουράτογλου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.»

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις