Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σφράγισαν τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σφράγισαν τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αποτελούν εγγύηση για την ελληνική ομάδα στο United Cup, με τους κορυφαίους τενίστες να “καθαρίζουν” για τη γαλανόλευκη.

Μετά τις νίκες των Τσιτσιπά και Παπαμιχαήλ, ήρθε η Μαρία Σάκκαρη να επικρατήσει με 6-3, 6-2 της Βουλγάρας και Νο90 του κόσμου Βικτορίγια Τόμοβα μετά από 88 λεπτά σφραγίζοντας έτσι την πρώτη νίκη της ελληνικής ομάδας στο United Cup.

Η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κερδίζοντας το 81% των πόντων από το πρώτο σερβίς (22/27), ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι.

Η διαφορά δυναμικότητας, άλλωστε, από τη Βικτορίγια Τόμοβα είναι μεγάλη, κάτι που επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ήταν ο μόνος από την ελληνική ομάδα που ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Ντίμιταρ Κουζμάνοφ με 2-0 σετ.

Ασταμάτητοι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα στη σειρά αναμετρήσεων με τη Βουλγαρία για τον πρώτο όμιλο του United Cup, με το ελληνικό δίδυμο να επικρατεί με 6-4, 6-4 σε 74 λεπτά των Τοπάλοβα/Αντρέεφ, οι οποίοι είχαν πάρει τη θέση των Τόμοβα/Ντιμιτρόφ που δεν αγωνίστηκαν.

Η Ελλάδα έκανε το 4-1 επί της Βουλγαρίας, δείχνοντας την ανωτερότητα της απέναντι στους γείτονες.

Με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία. Επόμενος αντίπαλος είναι το Βέλγιο το οποίο η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το διήμερο 2-3/1 με στόχο την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στον τελικό των πόλεων.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις