Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζεντίλε: «Ηρθα και θέλω να μείνω και μετά το εξάμηνο!»

Τζεντίλε:  «Ηρθα και θέλω να μείνω και μετά το εξάμηνο!»

Περίπου 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που έφτασε φορτσάτος… για νίκες και τρόπαια.

Η πτήση του Ιταλού, νέου μετεγγραφικού αποκτήματος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods, έφτασε στον προορισμό της λίγο μετά τις 20:30.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θέλησαν να τον βάλουν από νωρίς στο… πράσινο κλίμα οργανώνοντας στο αεροδρόμιο το καλωσόρισμά του.

 «Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είναι απίστευτο ότι έρχομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες» είπε ο 24χρονος μόλις έφθασε και αναφερόμενος στην κουβέντα του με τον Τσάβι Πασκουάλ πρόσθεσε: «Δεν μου είπε πολλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν είπαμε τίποτα ξεχωριστό. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται η ομάδα, βήμα – βήμα. Έχει αρχίσει η σεζόν. Θέλω να δώσω ό,τι μπορώ».

Επίσης, υποσχέθηκε: «Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω. Αυτή ήταν η στιγμή για μια νεά αρχή. Όταν παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θυμόμουν πάντα τι γινόταν παλαιότερα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη συνέχεια του 6μηνου δανεισμού του, ανέφερε: «Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι. Το ματς με την Αρμάνι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Ελπίζω να νικήσουμε».

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό είπε: «Όσοι αγαπούν το μπάσκετ ξέρουν την κόντρα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Euroleague με ματς κόντρα στον Ολυμπιακό».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε