Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τζόκοβιτς: «Ο κόσμος προσπάθησε να με χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή»

Τζόκοβιτς: «Ο κόσμος προσπάθησε να με χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στο CBS News και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη λαμπρή καριέρα του, τις σχέσεις του με τον Ράφα Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και στην επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Για τη σχέση του με τους άλλους δύο θρύλους του τένις τόνισε: “Θα το ήθελα πολύ αυτό. Προφανώς δεν είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι εκτός γηπέδων. Δεν είμαστε φίλοι γιατί είμαστε αντίπαλοι και είναι δύσκολο να είσαι κοντά με κάποιον όταν είστε ανταγωνιστές.

Θα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να μοιραστούμε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Μοιραζόμαστε ωστόσο το γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει απεριόριστος σεβασμός ανάμεσά μας, σίγουρα από τη μεριά μου προς εκείνους. Μακάρι κάποια μέρα να είμαστε πιο κοντά και να μιλάμε. Θα ήταν απίθανο.”

Σε ερώτησή του για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 ανέφερε: “Ο κόσμος προσπάθησε να με χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, δεν είμαι ούτε υπέρ των εμβολίων. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας της επιλογής”

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους στόχους του ανέφερε: “Λατρεύω να κερδίζω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό. Τα ρεκόρ με εμπνέουν και μου δίνουν κίνητρο. Για μένα είναι τελείως φυσιολογικό. Είμαι ειλικρινής, αυθεντικός και λέω αυτό που αισθάνομαι. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι αληθινός με τον εαυτό μου και με τους γύρω μου και να μιλάω με ειλικρίνεια για τους στόχους μου”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις