Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Βad Blue Boys: Πέθανε ηγετικό μέλος των ultras της Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Η ομιλία στους παίκτες πριν το ματς με την ΑΕΚ

Βad Blue Boys: Πέθανε ηγετικό μέλος των ultras της Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Η ομιλία στους παίκτες πριν το ματς με την ΑΕΚ
Eurokinissi

Ο Μίσλαβ Βούσετιτς ένας από τους αρχηγούς των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, των «Bad Blue Boys», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα κροατικά ΜΜΕ, ο Μίσλαβ Βούτσετιτς άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, με τους οικείους του να διαπιστώνουν το πρωί της Τετάρτης (25.10) το θάνατο του κορυφαίου στελέχους των «Bad Blue Boys».

Ο Μίσλαβ Βούτσετιτς, πιο γνωστός με το παρατσούκλι «Κούρετ» και πέθανε σε ηλικία 41 ετών. Ήταν προπονητής kickboxing στην Κροατία, στον σύλλογο «Pit Bull» του Ζάγκρεμπ.

Θυμίζουμε ότι οι ΒΒΒ, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, πολλά μέλη των οποίων είχαν συμμετοχή στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, του οπαδού της ΑΕΚ στα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Βούτσεβιτς ήταν αυτός που έβγαλε… εμψυχωτικό λόγο προς τους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προτού εκείνοι ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, έπειτα από το “ντου” των μελών των Bad Blue Boys στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις