Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: «Τιμή μας που γίναμε Έλληνες υπήκοοι» – Το μήνυμα προς όλες τις μητέρες

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: «Τιμή μας που γίναμε Έλληνες υπήκοοι» – Το μήνυμα προς όλες τις μητέρες
ΦΩΤΟ Intime

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο γιος της Άλεξ έγιναν πρόσφατα Έλληνες υπήκοοι και η ίδια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για το γεγονός στα social media.

Η μητέρα του MVP των τελικών του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ έστειλε μήνυμα προς όλες τις μητέρες, να υποστηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους.

Η ανάρτηση της Βερόνικα Αντετοκούνμπο

«Είναι μία απίστευτη εμπειρία! Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Ευλογημένη για την αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το ελληνικό διαβατήριο και την υπηκοότητα! Η Ελλάδα έχει υπάρξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της δικής μου και της οικογένειας μου και η τιμή αυτή, είναι μία απίστευτη προσθήκη στην ιστορία αυτή!

Είναι τιμή και προνόμιο να συναντούμε τον πρωθυπουργό και να καθόμαστε μαζί με την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Τα πάντα μπορούν να συμβούν με σκληρή δουλειά, αγάπη και αφοσίωση! Για τις μητέρες του κόσμου, σας παρακαλώ να υποστηρίξετε τα όνειρα των παιδιών σας με αγνή αγάπη, όσο «τρομακτικά» κι αν δείχνουν τα όνειρα αυτά!

Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Να είστε πάντα θετικοί! Συγχαρητήρια Άλεξ! Συγχαρητήρια και σε μένα, που γίναμε Έλληνες υπήκοοι!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις