Αθλητικά

Βίωσε το ρατσισμό και ο Κασάμι! Θύμα επίθεσης…

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι στη Ν. Σμύρνη! Στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, οπαδός των “κυανέρυθρων” προκάλεσε τον “ερυθρόλευκο” παίκτη κάνοντας αναφορά στην αλβανική καταγωγή του.

Ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού, που είναι πολιτογραφημένος Ελβετός και μάλιστα διεθνής με την ομάδα της Ελβετίας εκνευρίστηκε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του οπαδού του Πανιωνίου, όταν αυτός τον σχολίασε.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας του Ολυμπιακού, συγκράτησαν τον Παϊτίμ Κασάμι και έτσι δεν πήρε έκταση το γεγονός, ούτε ξέφυγε η κατάσταση. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ενοχληθεί πολύ από το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα