Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χαλκιδική: Οπαδικό επεισόδιο με μαχαιρώματα και δύο τραυματίες – Έξι συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Χαλκιδική: Οπαδικό επεισόδιο με μαχαιρώματα και δύο τραυματίες – Έξι συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ
ΦΩΤΟ Intime

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών, με δύο νεαρούς σοβαρά τραυματίες από μαχαίρι, έγινε στις 06.00 το πρωί της Κυριακής, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, με την Αστυνομία να έχει ήδη συλλάβει τους δράστες, που αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στην Δικαιοσύνη.

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι, 6 άτομα, που εμπλέκονται σε συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, μία ομάδα έξι ατόμων, που επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, κάποιοι εκ των οποίων έφεραν μαχαίρια, επιτέθηκαν σε τρία άτομα, τους οποίους χτύπησαν άγρια, ενώ μαχαίρωσαν τους δύο από αυτούς στους μηρούς και στη συνέχεια αποχώρησαν με τα οχήματα τους προς το Παλιούρι.

Οι τραυματίες, ηλικίας 23 και 24 ετών, διακομίσθηκαν αρχικά ο ένας στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και ο άλλος στο νοσοκομείο Πολυγύρου, αλλά επειδή τα τραύματα τους ήταν σοβαρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας έχει τρώση της μηριαίας αρτηρίας. Και οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, με την συνδρομή κλιμάκιου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Από βίντεο και μαρτυρίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης και γύρω στις 14.30, μετά από έρευνες και συντονισμένες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκαν και οι έξι σε δύο αυτοκίνητα και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο μαχαίρια και μια ναυτική φωτοβολίδα.

Ο ένας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι υπόλοιποι για «συνδρομή με ψυχική υποστήριξη και πράξεις επίθεσης», καθώς και για αθλητική βία και άλλα αδικήματα. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται αύριο στον εισαγγελέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις