Αθλητικά

“Χάνει” για δυο εβδομάδες τον Μάντζουκιτς η Ατλέτικο!

Σα να μην έφτανε στους “ροχιμπλάνκος” η ήττα από τον Ολυμπιακό, θα στερηθούν και τις υπηρεσίες του Μάριο Μάντζουκιτς για περίπου 15 μέρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο 4′ της αναμέτρησης του “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Παϊτίμ Κασάμι χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάριο Μάντζουκιτς στη μύτη, με αποτέλεσμα ο Κροάτης επιθετικός των Ισπανών να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος (έσφιξε τα… δόντια και συνέχισε).

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Μάντζουκιτς υπέστη κάταγμα στην μύτη και θα περάσει την Πέμπτη (18/9) την πόρτα του χειρουργείου.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες προτού επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Κροάτης επιθετικός θα απουσιάσει από τρία παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα (Θέλτα, Αλμερία και Σεβίλλη κατά σειρά), ενώ θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους στη Μαδρίτη.

Διαβάστε ακόμα…

Ολυμπιακός: Η νίκη της… ζωής του (ΦΩΤΟ)

Την… πάτησε! Ονειρική πρεμιέρα και ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα