Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ: Πέταξαν χαρτάκια στον πάγκο της Ένωσης και αποδοκίμασαν τους παίκτες

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ: Πέταξαν χαρτάκια στον πάγκο της Ένωσης και αποδοκίμασαν τους παίκτες

Η “Pais Arena” είναι κατάμεστη για το Χάποελ ΙερουσαλήμΑΕΚ. Ο κόσμος των γηπεδούχων βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο της Ένωσης -χωρίς κανένα προστατευτικό- και οι φίλοι της ομάδας του Ισραήλ είχαν μια “έκπληξη” για τους φιλοξενούμενους.

“Θερμό” το κλίμα όπως αναμενόταν– στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το game 3 της ομάδας με την ΑΕΚ, στα playoffs του Basketball Champions League.

Αν και δεν είχαμε κάποιο παρατράγουδο, το κλίμα είναι εκρηκτικό, με την εξέδρα πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ να είναι κατάμεστη. Οι οπαδοί σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη αποδοκιμάστηκαν κατά την παρουσίαση των ομάδων, ενώ ελάχιστα πριν το τζάμπολ του αγώνα, οι οπαδοί της Χάποελ (σ.σ. μόνο αυτοί που ήταν πίσω από τον πάγκο της Ένωσης) πέταξαν πάρα πολλά χαρτάκια στην 0πλευρά των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μικρή καθυστέρηση, για να καθαρίσει το παρκέ, στο σημείο.

Θυμίζουμε ότι μετά το Game 2 και τα επεισόδια που έγιναν στο ματς των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας της για όλη την επόμενη σεζόν (όσα ματς και αν παίξει) και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις