Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρήστος Παππάς: «Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων, είδατε τι έγινε»

Χρήστος Παππάς: «Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων, είδατε τι έγινε»
ΦΩΤΟ Intime

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό, Χρήστος Παππάς, εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, μιας και ο τεχνικός της ομάδας είχε αποβληθεί, και άφησε αιχμές προς τους διαιτητές του αγώνα. 

Ο Χρήστος Παππάς εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στα 6.3΄΄ πριν από το τέλος του αγώνα. Ο Έλληνας προπονητής απένειμε τα εύσημα στους Πειραιώτες για την προσπάθεια, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι… «συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε τον αγώνα, νομίζω πως όλοι είδαν τι συνέβη, δεν ξέρω τι άλλο να πω».

“Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, κάναμε καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά στα υπόλοιπα 30 λεπτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες είκοσι μέρες παίξαμε επτά πολύ απαιτητικά ματς, σωματικά και πνευματικά. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες επειδή έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε τον αγώνα, νομίζω πως όλοι είδαν τι συνέβη, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα γιατί έχουμε πολλά άπειρα παιδιά από αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν μετράει μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στην προπόνηση και στην καθημερινότητά μας. Το πως μπαίνουμε σε έναν αγώνα είναι σημαντικό, πρέπει να το βελτιώνουμε καθημερινά. Δουλεύουμε κάθε μέρα και σε ειδικές καταστάσεις, δοκιμάζουμε παίκτες, δευτερόλεπτα, καταστάσεις. Ο Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος, δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ο Βεζένκοφ σε 3-4 μέρες πιστεύουμε ότι θα μπει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις