Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

Υπό επιτήρηση ο Παναθηναϊκός – Βαρύ πρόστιμο από UEFA

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα! Έγινε γνωστή η “καμπάνα” του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στην εντός έδρας αγώνα με την Γκαμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League – Διάψευση για τα περί νέου δανείου

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία σχετικά με τα όσα καταγράφηκαν στις εκθέσεις του αγώνα με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο, όπου αρκετοί οπαδοί του “τριφυλλιού” εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αποκλεισμό, ενώ είχαν σηκωθεί και πανό κατά του Πλατινί στην εξέδρα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, στο “τριφύλλι” επιβλήθηκε ένα μεγάλο πρόστιμο για όσα έγιναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η “καμπάνα” περιλαμβάνει και επιτήρηση της έδρας, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει τιμωρία της, σε περίπτωση που υπάρξουν αντίστοιχα φαινόμενα σε παιχνίδι τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Να αναφέρουμε ακόμα πως οι “πράσινοι” απάντησαν σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, περί των οικονομικών της ομάδας και δανείου του Αλαφούζου, τονίζοντας πως: “Είναι λυπηρό να γράφονται εικασίες και αναλήθειες σκοπίμως ή λόγω λανθασμένης πληροφόρησης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε