Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Αγωνία στον Παναθηναϊκό – Φοβάται “καμπάνα” από UEFA

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στο “τριφύλλι” κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει η UEFA για όσα συνέβησαν στο ματς της Λεωφόρου με την Γκαμπάλα

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τόσο την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το ματς, όσο και το πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους κι αφορούσε και στον Μισέλ Πλατινί.

Σχετικά με το πανό που συνέδεε τον πρόεδρο της UEFA με “στημένα παιχνίδια, διαφθορά, μαύρο χρήμα και ναρκωτικά”, η “καμπάνα” προβλέπεται βαριά, καθώς υπάρχει και το περυσινό… πάθημα της Λέγκια Βαρσοβίας που τιμωρήθηκε με 80 χιλ. ευρώ (πρόστιμο για ανάρτηση ενός πλακάτ εναντίον της UEFA!)

Όσο για την εισβολή θεατών στον αγωνιστικό χώρο και την προσέγγιση των παικτών του Παναθηναϊκού, η UEFA είναι αυστηρή με τέτοια περιστατικά. Στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί το άναμμα πυρσών, η ρίψη αντικειμένων, η χρήση λέιζερ και ορισμένα υβριστικά συνθήματα.

Στον Παναθηναϊκού έχουν επίγνωση της κατάστασης και περιμένουν την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή. Η επιβολή υψηλού προστίμου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ, υπάρχει κίνδυνος να επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε