Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

BMW Σειρά 7: Αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ψυχαγωγίας

BMW Σειρά 7: Αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ψυχαγωγίας

Η νέα BMW Σειρά 7 λανσάρει μία σειρά από τεχνολογίες και διατάξεις που αναβαθμίζουν την άνεση και την ψυχαγωγία των επιβατών.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη BMW Theatre Screen, η πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive με την τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος BMW Operating System 8, καθώς και η κυρτή οθόνη BMW Curved Display και η λειτουργία Manoeuvre Assistant για αυτοματοποιημένη στάθμευση και ελιγμούς, είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Πέρα από το αυξημένο επίπεδο άνεσης και το εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας, η επιλογή Executive Lounge για τους πίσω επιβάτες με τη βελτιστοποιημένη θέση ανάκλησης του καθίσματος και τη νέα επένδυση εσωτερικού από δέρμα Merino/κασμιρένιο μαλλί της BMW Individual, συμβάλλει στην επίτευξη υψηλότερων επιπέδων άνεσης.

Σημαντικές είναι και οι τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ψηφιοποίησης. Η νέα BMW Σειρά 7 προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες τη νέα, πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive, με την τελευταία γενιά του BMW Operating System 8. Με την πλήρως ψηφιακή κυρτή οθόνη BMW Curved Display, την καινοτόμα BMW Interaction Bar, τις βελτιωμένες δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant -συν τα πρόσθετα My Modes, την τελευταία έκδοση του BMW Head-Up Display και τη λειτουργία Augmented View που είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην οθόνη πληροφοριών πίσω από το τιμόνι- ο διαισθητικός διάλογος μεταξύ του οδηγού και του οχήματος έχει φτάσει σε νέο επίπεδο.

Οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία νέα προσφορά στον τομέα της ψυχαγωγίας με τη μορφή της νέας BMW Theatre Screen, μίας πανοραμικής οθόνης 31,3″ σε διάταξη 32:9 και ανάλυση 8K, που εκτείνεται από την οροφή προς τα κάτω και μεταμορφώνει τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά πάνω σε τροχούς.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιούν YouTube video-on-demand streaming στην οθόνη ελέγχου για πρώτη φορά. Ένα σύστημα κεραίας συμβατό με 5G φροντίζει για συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Ένα όχημα υψηλής προστασίας, βασισμένο στη νέα BMW Σειρά 7, είναι τώρα σε εξέλιξη και θα προστεθεί στη γκάμα εντός του 2023. Με μία εγγενή φιλοσοφία προστασίας, που έχει εξελιχθεί εξ’ ολοκλήρου από λευκό φύλλο χαρτί, η θωρακισμένη έκδοση του μοντέλου πληροί τις ειδικές απαιτήσεις αρχών, εκπροσώπων του κράτους και προσωπικοτήτων υψηλού κύρους που χρειάζονται ειδική προστασία.

Η εξέλιξη της νέας θωρακισμένης BMW Σειράς 7 έχει στον πυρήνα της μία καινοτόμα φιλοσοφία προστασίας που αναπτύχθηκε από το BMW Group. Αυτή προσφέρει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα προστασίας, σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα άνεσης εσωτερικού, δυναμικής οδήγησης και οδηγικής άνεσης που χαρακτηρίζουν όλη τη γκάμα της νέας BMW Σειράς 7.

Χάρη σε μία ενσωματωμένη διαδικασία εξέλιξης και παραγωγής στο εργοστάσιο του BMW Group στο Ντίνγκολφινγκ, το υψηλής προστασίας όχημα που βασίζεται στη νέα BMW Σειρά 7 θέτει νέα πρότυπα.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις