Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Citroen My Ami Tonic: Μια ειδική έκδοση γεμάτη ενέργεια

Citroen My Ami Tonic: Μια ειδική έκδοση γεμάτη ενέργεια

Το My Ami Tonic διαθέτει συναρπαστικά αισθητικά στοιχεία που εκφράζουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του Ami.

Το μικρό μοντέλο της Citroën είχε ανέκαθεν έντονο το στοιχείο της προσωποποίησης, με πολλές προτάσεις εξατομίκευσης και αξεσουάρ, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να δημιουργήσει ένα Ami που θα τον εκφράζει απόλυτα.

Το My Ami Tonic είναι μια έκδοση γεμάτη ενέργεια που ενισχύει τη γκάμα του Ami και εμπνέει για δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού της. Έρχεται με στοιχεία εξατομίκευσης όπως είναι οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και οι θόλοι, καθώς και οι μπάρες οροφής. Οι νέες στυλιστικές λεπτομέρειες συνδυάζουν το χακί και το έντονο κίτρινο σε μια φρέσκια στην όψη εκδοχή που ενθαρρύνει τους επιβάτες να προσεγγίζουν κάθε διαδρομή με χαρά.

Το εσωτερικό του My Ami Tonic είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως η βάση για το smartphone, οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι, τα διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό, ο γάντζος για το κρέμασμα τσάντας, τα πατάκια και το Dat@mi που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του smartphone με το αυτοκίνητο. Με αυτό το σετ εξοπλισμού, η καθημερινότητα με το Ami, γίνεται πολύ πιο εύκολη!

Γραφικά στοιχεία σε ευδιάκριτα χρώματα: χακί και κίτρινο 

Τα χρώματα του My Ami Tonic επιλέχθηκαν προσεκτικά. Ο συνδυασμός χακί και κίτρινου τονίζει την αίσθηση της ενέργειας στο Ami.

«Η ομάδα σχεδιασμού της Citroën ήθελε να φέρει μια έξτρα νότα φρεσκάδας και ζωντάνιας με αυτή τη νέα έκδοση. Ο συνδυασμός τμημάτων χρωματισμένων σε έντονο κίτρινο και χακί, με έξυπνα διακοσμητικά όπως είναι τα τόξα που υποδεικνύουν ορισμένες λειτουργίες του, δίνει στο My Ami Tonic μια ιδιαίτερα ζωντανή διάθεση, καθιστώντας το ό,τι κοντινότερο σε παιχνίδι για μικρούς αλλά και ενήλικες, από 16 έως 77 ετών», λέει ο Mathieu Wandon, επικεφαλής της Citroën στον τομέα του σχεδιασμού της γραφιστικής.

Το Citroën Ami ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της βιώσιμης κινητικότητας για καθημερινές αστικές διαδρομές. Είναι ηλεκτρικό, προσιτό, ασφαλές, άνετο και προσφέρει μετακινήσεις χωρίς άγχος. Είναι καινοτόμο στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών κάθε ηλικίας και με τη μοναδική του προσωπικότητα ξεχωρίζει στο δρόμο από τις παραδοσιακές επιλογές της αγοράς. Η οδήγηση του Ami είναι στην πραγματικότητα μια δήλωση υπέρ μιας διαφορετικής προσέγγισης της κινητικότητας, με έναν βιώσιμο, διασκεδαστικό και απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Το My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε άλλες 4 Ευρωπαϊκές χώρες στις αρχές Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr .

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις