Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Red Bull Showrun By Alumil: Το μονοθέσιο της Formula 1, ελικόπτερο ανάποδα και drifting

Red Bull Showrun By Alumil: Το μονοθέσιο της Formula 1, ελικόπτερο ανάποδα και drifting

Η πρώτη γεύση απ’ όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στο Red Bull Showrun. Γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Για λίγες ώρες, η παραλία της Θεσσαλονίκης θύμιζε… Μονακό. Γιατί ένα μονοθέσιο της Formula 1, όχι όποιο κι όποιο αλλά το μονοθέσιο που χάρισε το πρωτάθλημα στη Red Bull με τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2012, έκανε… χαμό στη νέα Παραλία.

Χιλιάδες κόσμου, όλων των ηλικιών, παρά τη ζέστη και τον καυτό ήλιο, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να παρακολουθήσει από κοντά το Red Bull Showrun By Alumil. Και δεν το μετάνιωσε.

Ο Αυστριακός Patrick Friesacher ήταν στο τιμόνι του μονοθέσιου της Red Bull και προσέφερε θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στη Νέα Παραλία. Έκανε μάλιστα την εμφάνισή του με μια ελληνική σημαία, την οποία κρατούσε και μετά το τέλος του Showrun.

Το μονοθέσιο δεν ήταν το μόνο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι Red Bull Driftbrothers (εντάξει, όχι όλοι γιατί ο ένας είναι τραυματίας), με τις BMW τους, «χόρεψαν» κάνοντας drifting, ο Aras με τη μηχανή του ήταν εντυπωσιακός, ένα ελικόπτερο πετούσε ανάποδα (κυριολεκτικά) και ένας Έλληνας (ο Δημήτρης Κολλιάκος, Red Bull αθλητής και παγκόσμιος πρωταθλητής στο paramotor) που… πετούσε.

Απολαύστε μερικές εικόνες και σύντομα έρχονται κι άλλες!

 

Εντυπωσιαστήκατε; Καλά κάνατε…

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις