Αλλαγές στην ηγεσία της Honda λόγω… ηλεκτροκίνησης!

Όταν μια εταιρεία σαν την Honda προχωρά σε αιφνίδια αντικατάσταση του CEO της ελέω ηλεκτροκίνησης, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ξεκάθαρα… στην πρίζα.

Η Honda Motor Co, έκανε γνωστό ότι ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Takahiro Hachigo, θα παραιτηθεί και θα αντικατασταθεί την 1η Απριλίου, από τον Toshihiro Mibe, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας.
Ο Mibe, 59 ετών, βρίσκεται στην οικογένεια της Honda από το 1987 και συνεργάστηκε στενά, επί σειρά ετών, με τον Hachigo φέροντας εις πέρας τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στους κόλπους της εταιρείας. «Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο πιθανών συμμαχιών ή και άλλων δράσεων, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Mibe σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τονίζοντας μάλιστα ότι ο μετασχηματισμός της εταιρείας θα προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Η αξιοπιστία των οχημάτων σήμερα βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, με το συνολικό επίπεδο προβλημάτων που ανέφεραν οι ιδιοκτήτες να μειώνονται κατά 10% ... Διαβάστε περισσότερα