Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΔΕΘ 2022: To Citroen AMI θα μπορούν να δουν από κοντά οι επισκέπτες της Έκθεσης

ΔΕΘ 2022: To Citroen AMI θα μπορούν να δουν από κοντά οι επισκέπτες της Έκθεσης

Το Citroen Ami, η μοναδική επώνυμη λύση μικροκινητικότητας, είναι γνωστό ότι έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών, όπως η προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών, χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου), η ασυναγώνιστη τιμή, οι συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα.

Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία των 75 χλμ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα.

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την online αγορά (Buy Online) και την παράδοσή του (Υπηρεσία Home Delivery).

Εξίσου σημαντικά είναι και τα test drive που προσφέρονται, μαζί με τα κανάλια διανομής- αντιπροσωπείες Citroën που φτάνουν σε ένα εξόχως κολακευτικό νούμερο.

Ακόμη πιο κολακευτική είναι και η τιμή εκκίνησης του οχήματος που ανέρχεται στις 7.350 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ και η τελική τιμή του οχήματος δεν ξεπερνά τις 6.350 ευρώ.

Το Ami θα μπορούν να το δουν από κοντά οι επισκέπτες της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2022.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις