Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2: Διπλό και κορυφή στην Premier League για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2: Διπλό και κορυφή στην Premier League για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League
Reuters

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει το νικηφόρο της σερί, μετά την γκέλα στην πρώτη αγωνιστική στην Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λούτον και ανέβηκε -με ματς περισσότερο- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Γουέστ Χαμ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Κένιλγουορθ Ρόουντ» απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Premier League.

Τα «σφυριά», αντίπαλους του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, έφτασαν στους 10 βαθμούς και πέρασαν στην πρώτη θέση της κατάταξης, με παιχνίδι περισσότερο από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται το Σάββατο (2/9) τη Φούλαμ.

Το σκορ άνοιξε ο Τζάροντ Μπόουεν στο 37ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 85΄ ο Κουρτ Ζούμα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μαντς Άντερσεν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους, Αρεολά, Κουφάλ, Έμερσον, Ζούμα, Αγκέρντ, Άλβαρες, Γουόρντ-Πράους, Μπόουεν, Μπενραμά (71΄ Φορνάλς), Πακετά (90΄ Κούντους), Αντόνιο (80΄ Ινγκς).

Ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν ήταν στην αποστολή των «Σφυριών», καθώς παραμένει τραυματίας.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις