Driveit

Νέο πρωτότυπο SUV από την Subaru στην έκθεση της Γενεύης

Η Subaru δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Viziv Adrenaline Concept που αναμένεται να παρουσιαστεί στο 89ο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως βλέπουμε από την εικόνα teaser, το νέο μοντέλο της σειράς πρωτοτύπων Viziv (Vision for Innovation) έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, κοντό μεταξόνιο και σιλουέτα δύο όγκων. Η μεγάλη γρίλια της Subaru πλαισιώνεται από επιθετικά φωτιστικά σώματα ενώ ο προφυλακτήρας, το καπό και τα φουσκωμένα φτερά έχουν έντονες πτυχώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα