Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ράλι Ακρόπολις 2022: Η FIA πέτυχε αλλαγή στην ειδική διαδρομή «Βωξίτες»

Ράλι Ακρόπολις 2022: Η FIA πέτυχε αλλαγή στην ειδική διαδρομή «Βωξίτες»
Intime.gr

Αλλαγή υπήρξε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις. Μετά από αίτημα της FIA η ειδική διαδρομή «Βωξίτες», που αρχικά προγραμματιζόταν να ξεκινήσει μετά τη δύση του ηλίου, θα διεξαχθεί με το φως της ημέρας.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση «… η Οργανωτική Επιτροπή του EKO Ράλι Ακρόπολις, συμμεριζόμενη την ανησυχία που εξέφρασε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) για τη διεξαγωγή νυχτερινής ειδικής διαδρομής, προχώρησε σε αλλαγή του ωραρίου – από την οποία δεν επηρεάζεται σε άλλο σημείο ο αγώνας.

Σημειώνεται ότι η σχεδίαση του αγώνα είναι γνωστή στη FIA ήδη από τον Μάρτιο. Ωστόσο, η διεξαγωγή του Ράλι Κένυας μόλις πρόσφατα, ανέδειξε ορισμένα ζητήματα από το συνδυασμό χωμάτινου οδοστρώματος-αυξημένης σκόνης, εγείροντας ανησυχία στα μέλη της Επιτροπής WRC της FIA, καθώς σε νυχτερινές συνθήκες τέτοια θέματα εντείνονται.

Η αλλαγή αποφασίστηκε στο πλαίσιο της αποτελεσματικής συνεργασίας καθώς και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και της FIA».

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις