Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2021 [pics]

Τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2021 [pics]

Αυτά είναι τα 31 καινούργια μοντέλα που ανυπομονούμε να δούμε και να οδηγήσουμε μέσα στη νέα χρονιά.

Το 2021 θα φέρει πολλά και σημαντικά νέα μοντέλα, εκ των οποίων κάποια θα είναι η έκδοση παραγωγής από πρωτότυπα που έχουμε ήδη δει και άλλα εντελώς νέα. Το σίγουρο είναι πως έχουμε και πάλι να περιμένουμε πολλά, με το βάρος αναμενόμενα να πέφτει αφενός στα SUV, αφετέρου στα ηλεκτρικά.

Πρέπει να αναφέρουμε πως λόγω COVID-19 τα χρονοδιαγράμματα των εταιρειών αλλάζουν διαρκώς οπότε οι ακριβείς προβλέψεις είναι δύσκολες, ωστόσο εμείς αναφέρουμε πότε περίπου αναμένεται το κάθε μοντέλο με βάση τις πληροφορίες που ισχύουν μέχρι σήμερα.

Alfa Romeo Tonale


Το πολυαναμενόμενο κόμπακτ SUV της Alfa Romeo που σχεδιάστηκε υπό την ευθύνη του Αλέξανδρου Λιώκη και θα αποτελέσει και τη διάδοχη κατάσταση της Giulietta, έχει πλέον πλησιάσει πολύ. Θα μοιράζεται το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη με το Jeep Renegade, κάτι που σημαίνει πως θα έχει κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και plug-in υβριδική έκδοση. Είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει το στυλοβάτη των πωλήσεων της εταιρείας για το άμεσο μέλλον, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα την οδηγήσουμε πριν το καλοκαίρι.

Διαβάστε για τα υπόλοιπα 30 αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2021 στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις