Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δοκιμάζουμε το Opel Adam 1.4

Δοκιμάζουμε το Opel Adam 1.4

Το να φτιάξεις ένα αυτοκίνητο που θα συναγωνιστεί στα ίσια το στιλ του Fiat 500 είναι ένα είδος άθλου. Η Opel το τόλμησε με το νέο Adam.

Για να κοιτάζεις ένα αυτοκίνητο σαν το Adam όμως, προφανώς θα σου αρέσει να ξεχωρίζεις. Γι’ αυτό και η Opel προσφέρει πρακτικά ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς για το αμάξωμα, την οροφή, τις ζάντες και τους καθρέφτες, ώστε να μπορείς να δώσεις στο Adam το απολύτως προσωπικό σου στοιχείο.

Το ίδιο ισχύει και στην καμπίνα όπου το χρώμα ξεχειλίζει, η επένδυση της οροφής είναι «ζωγραφισμένη», η σχεδίαση νεανική και τα υλικά σε κερδίζουν. Στο επάνω μέρος του ταμπλό υπάρχει μαλακό πλαστικό κορυφαίας ποιότητας για τα δεδομένα των αυτοκινήτων πόλης, ενώ τα υπόλοιπα είναι σκληρά αλλά με ωραία υφή, καλό μοντάρισμα και προσεγμένο φινίρισμα. Η θέση οδήγησης είναι σωστή και με άψογη περιμετρική ορατότητα, ενώ ούτε η εργονομία έχει κάποια σημαντική ατέλεια. Μόνο οι διακόπτες του κλιματιστικού χρειάζονται λίγη εξοικείωση.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν μπόλικο χώρο στη διάθεσή τους. Στο πίσω κάθισμα όμως δεν ισχύει το ίδιο αφού ο μέσος ενήλικας θα ψάξει παραπάνω χώρο για τα πόδια του. Θήκες υπάρχουν αρκετές, ενώ το πορτμπαγκάζ των 170 λίτρων είναι μεν μικρό, έχει όμως σχήμα χωρίς προεξοχές και τελικά θα χωρέσει λίγα περισσότερα πράγματα από όσα αρχικά φαίνεται.

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε